Facut simplu, facut pentru tine

Achizitionare Domenii

Servicu de realizare site web sau software
Un domeniu web sau un nume de domeniu web este un set de caractere alfanumerice urmate de .ro, .com, .net, .org, .info sau alta extensie de nivel superior dintre cele existente.

Denumirile domeniilor au douã sau mai multe pãrti separate prin puncte. Partea din stânga este specificã, iar partea din dreapta este generalã – exemplu ‘FabricaDeSofturi.ro’ este un exemplu de denumire de domeniu.

Domeniul este denumirea prin care firma dumneavoastra se identifica in internet, o adresa virtuala, sau mai bine zis o mapare a unei adrese IP. Intuitiv o persoana retine mai usor un nume cunoscut decat o insiruirea de numere care reprezinta IP-ul.

Domeniul se alege tinand cont de doi factori majori: specificul afacerii tale si cuvintele cheie folosite de catre utilizatorii in motoarele de cautare pentru a gasi informatiile/ serviciile/produsele pe care web site-ul tau le ofera. Deoarece motoarele de cautare acorda o importanta majora numelui de domeniu, alegerea acestuia trebuie sa fie una informata pentru a contribui la succesul afacerii tale pe internet.

Numele de domeniu este unic si iti asigura o identitate proprie pe internet, el trebuie sa contina cel putin un cuvant cheie legat de produsul sau serviciul pe care web site-ul tau il promoveaza/vinde.
<< Inapoi

Servicii

Apasa... si trimite

"Timpul inseamna bani" de aceea nu trebuie sa pierdeti timpul si sa va bateti capul cu lucruri care nu fac obiectul profilului dumneavostra de activitate. Pentru acest lucru existam noi. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati cateva taste cu informatii minime despre proiectul web pe care doriti sa-l initiati, sa trimiteti aceaste informatii si noi facem restul.

Incepe ...

Pastreaza Legatura

Copyright @ 2008 - 2019 Fabrica De Softuri

Validare XHTML & CSS