Facut simplu, facut pentru tine

Administrare web

Servicu de realizare site web sau software
Web site-urile cu actualizari frecvente si in continua crestere aduc mai multi vizitatori care se intorc pe website, fara a mentiona ca motoarele de cautare pur si simplu le adora. Daca aveti o afacere importanta, doriti sa fiti remarcat si vazut in lume, un web site abandonat cu siguranta va va produce pagube si va va face sa pierdeti clienti. Link-uri nefunctionale numere de telefon neactualizate .... fiecare proprietar de web site are nevoie neaparata sa mentina web site-ul actualizat si functional!

Asa cum fiecare webmaster stie ... intretinerea web site-urilor ia o gramada de timp. Si nu este intotdeauna placut de efectuat ! Este ceva ce trebuie facut, la fel ca intretinerea casei sau spalarea masinii. Dar atunci cand este facuta, va simtiti mai bine, e corect ? Acelasi lucru se intampla si cu un web site. Dacavreti sa fiti mandru de casa dumneavoastra pe internet trebuie sa parcurgeti acele munci plictisitoare si sa petreceti ceva timp facand lucruri pe care cu ceea mai mare placere le-ati da la schimb pe o zi la plaja!

Ridicarea web site-ului si punerea in functiune a acestuia a fost un pas urias, dar mentinerea acestuia online si atragerea a cat mai multor vizitatori, efectuarea a cat mai multor vanzari .... fiecare zi ar trebui sa fie un pas inainte si nu un pas inapoi. Pentru a evita pierderea bazei de date a clientilor pe care ati inceput sa o construiti este mai bine sa planuiti inainte. sa va construiti o structura pentru actualizarea informatiilor existente pe web site-ul pe care il aveti. Daca nu vreti sa faceti acest lucru singur, contactati-ne azi si va vom face o propunere pentru planul de actualizare si intretinere a web site-ului dumneavoastra. Toate planurile noastre pentru acesta sunt direct adresate clientilor, deci unice pentru fiecare caz in parte, scotand in evidenta serviciile de care aveti nevoie.

Principalul motiv pentru care aveti nevoie de actualizari pe web site-ul dumneavoastra este nevoia de a adauga continut recent si/sau modificat. S-ar putea sa fie ceva minor, dar totusi e nevoie sa-l ridicati online ... si daca nu aveti experienta in codarea pe internet sau nu sunteti sigur cum sa folositi software-ul in mod corespunzator s-ar putea sa fie mai ieftina folosirea specialistilor. Iata cateva exemple de actualizari care pot arata la prima vedere ceva extrem de facil dar devin o poveste fara de sfarsit in cele din urma:

  • Actualizarea continutului. Informatii despre produs, numere de telefon, schimbarea adreselor, noi idei de promovare, si alte adaugari sau actualizari la informatiile existente pe web site.
  • Adaugarea si stergerea paginilor web. In majoritatea cazurilor trebuie sa puneti continut nou pe pagini web noi. Atunci incepeti sa va ganditi la structura interna de link-uri. Poate aveti nevoie sa actualizati o intreaga duzina de pagini web doar pentru ca ati adaugat o singura pagina. Acelasi lucru se intampla atunci cand doriti sa inlocuiti sau sa stergeti o pagina. Poate doriti sa arhivati aceasta informatie undeva pe website. In numele clientilor dumneavoastra si a motoarelor de cautare, nu este atat de usor precum scoaterea in afara a unei singure pagini web, trebuie sa intelegeti structura dinamica a intregului web site, clasamentul acestuia in motoarele de cautare, link-urile interne sau externe existene, inainte de a efectua operatia de stergere definitiva. Poate ar fi mai bine sa activati articolul, si sa puneti noul link pe pagina de arhiva. In orice caz, planuirea actiunilor inainte si supravegherea atenta a intregului spectru este extrem de importanta.
  • Actualizarea imaginilor. Daca schimbati sau actualizati pozele dintr-un web site trebuie sa umblati in codul HTML. Putem face acest lucru pentru dumneavoastra fara a risca stricarea intregului web site. Putem sa optimizam imaginile, sa le facem de dimensiunea dorita si sa dam pozelor aspectul dorit. Daca aveti poze pe care doriti sa le puneti pe web site-ul creat dar nu aveti aceste poze in versiune digitala, oferim si servicii de scanare si prelucrare digitala a acestora.
  • Imagini grafice noi si actualizate. Icoane redesenate, butoane de navigare schimbate ... dupa un timp orice web site are nevoie de o refacere si reconditionare a imaginii acestuia. Uneori este de ajuns schimbarile minore, dar uneori un redesign total al interfetei ar putea fi schimbarea majora in perceptia celor care viziteaza site-ul. Pentru orice solutie la care va ganditi putem sa va ajutam cu un nou design si o grafica imbunatatita.

Deci, daca aveti nevoie de actualizari zilnice, saptamanale, lunare dar nu aveti timpul necesar, cunostiintele adecvate sau dorita de a le face dumneavoastra, noi suntem solutia potrivita. Contactati-ne azi si spuneti-ne ceea ce aveti nevoie pentru website si noi va vom contacta pentru a va prezenta cateva idei si o propunere privind pretul.

<< Inapoi

Servicii

Apasa... si trimite

"Timpul inseamna bani" de aceea nu trebuie sa pierdeti timpul si sa va bateti capul cu lucruri care nu fac obiectul profilului dumneavostra de activitate. Pentru acest lucru existam noi. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati cateva taste cu informatii minime despre proiectul web pe care doriti sa-l initiati, sa trimiteti aceaste informatii si noi facem restul.

Incepe ...

Pastreaza Legatura

Copyright @ 2008 - 2019 Fabrica De Softuri

Validare XHTML & CSS