Facut simplu, facut pentru tine

Aplicatii desktop

Servicu de realizare site web sau software
In procesul de dezvoltare al oricarei firme un aspect important il are informatizarea firmei, implementarea de sisteme informatice care sa duca la acces rapid la informatii, cresterea productivitatii si o mai buna urmarire a tuturor proceselor de catre managementul firmei.

Aplicatiile desktop au de obicei rolul de a optimiza procesele din diverse departamente ale unei firme, astfel am putea exemplifica:

  • departament marketing: aplicatie de gestiune a clientilor si comenzilor, stabilirea de intalniri, crearea de planificari, rapoarte;
  • departament productie: gestiune-productiei, urmarirea proiectelor in lucru, urmarirea resurselor materiale si umane implicate in proiecte;
  • departament financiar-contabil: softuri de contabilitate;
  • departament resurse umane: informatii angajati, program de lucru, acordare concedii, acordare prime
<< Inapoi

Servicii

Apasa... si trimite

"Timpul inseamna bani" de aceea nu trebuie sa pierdeti timpul si sa va bateti capul cu lucruri care nu fac obiectul profilului dumneavostra de activitate. Pentru acest lucru existam noi. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati cateva taste cu informatii minime despre proiectul web pe care doriti sa-l initiati, sa trimiteti aceaste informatii si noi facem restul.

Incepe ...

Pastreaza Legatura

Copyright @ 2008 - 2019 Fabrica De Softuri

Validare XHTML & CSS