Facut simplu, facut pentru tine

Despre Noi

Fabrica de Softuri este o firma in plina ascensiune, specializata in furnizarea de solutii informatice la standarde inalte si exigente, comparativ calitativ cu a celor de pe pietele occidentale.

Societatea a fost fondata in dorinta de a aduce un plus de calitate, dinamism si rentabilitate afacerilor clientilor nostrii, atat prin promovarea pe internet prin intermediul paginilor web, create cu ultimele tehnologii si aliniate la ultimele tendinte din domeniu, cat si prin programe informatice orientate client care sa deserveasca cat mai bine activitatea acestora.

Nucleul firmei noastre il reprezinta colectivul uman, format din persoane hotarate, cu o bogata experienta in domeniul informatic, bine pregatite si instruite, cu abilitati de analiza si cercetare pentru a gasi si a implementa cele mai bune solutii informatice, care sa se muleze pe caracteristicile tehnice si profesionale ale clientului, capabil in orice moment sa satisfaca chiar si cele mai exigente doleante venite din partea clientilor.

Servicii

Apasa... si trimite

"Timpul inseamna bani" de aceea nu trebuie sa pierdeti timpul si sa va bateti capul cu lucruri care nu fac obiectul profilului dumneavostra de activitate. Pentru acest lucru existam noi. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati cateva taste cu informatii minime despre proiectul web pe care doriti sa-l initiati, sa trimiteti aceaste informatii si noi facem restul.

Incepe ...

Pastreaza Legatura

Copyright @ 2008 - 2019 Fabrica De Softuri

Validare XHTML & CSS