Facut simplu, facut pentru tine

Servicii Foto si Video

Servicu de realizare site web sau software
In domeniul nostru, nu de putine ori au fost cazurile in care a fost nevoie de prezentarea in site-ul clientului a diferitelor imagini ce fac parte sau compun activitatea acestuia. Din acest motiv am luat hotararea sa oferim acest serviciu si sa-l dezvoltam atata ca un serviciu conex in dezvoltarea de site-uri web dar si ca un servciu de sine statator.

Aparatele utilizate sunt Canon 5D Mark II, full-frame, fac parte din clasa profesionala a aparatelor foto DSRL (Digital Single-Lens Reflex Camera), alaturi de obiectivele profesionale din sticla tratata. Toate obiectivele din seria L ofera performante optice echivalente cu cele ale obiectivelor cu focala fixa iar datorita sistemului USM focalizarea se face rapid si silentios. Ca oricare produs dintr-o gama profesionala beneficiile si avantajele lui sunt cu mult superioare.

In ceea ce priveste partea video utilizam o camera profesionala Sony HDR -FX1000 si se filmeaza in format 16:9 – HD (High Definition) sau SD (Standard Definition) in functie de cerintele clientului sau acolo unde diversele limitari o impune.

Sony HDR -FX1000 este o camera video destinata profesionistilor si celor care au nevoie de calitate, versatilitate si cu dotari de top. Camera ofera control manual total asupra setarilor de imagine, permitand in acelasi timp si realizarea unor ajustari fine ce satisfac in totalitate chiar si cei mai pretentiosi clienti.
<< Inapoi

Servicii

Apasa... si trimite

"Timpul inseamna bani" de aceea nu trebuie sa pierdeti timpul si sa va bateti capul cu lucruri care nu fac obiectul profilului dumneavostra de activitate. Pentru acest lucru existam noi. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati cateva taste cu informatii minime despre proiectul web pe care doriti sa-l initiati, sa trimiteti aceaste informatii si noi facem restul.

Incepe ...

Pastreaza Legatura

Copyright @ 2008 - 2019 Fabrica De Softuri

Validare XHTML & CSS