Facut simplu, facut pentru tine

Grafica si identitate de marca

Servicu de realizare site web sau software
Ca designeri, credem ca logo-ul este un simbol important care ajuta la identificarea si remarcarea firmei, a produsului sau servicului. Avand specialisti in design foarte buni, Fabrica De Softuri va colabora cu dumneavoastra la elaborarea unei noi imagini a firmei sau la imbunatatirea celei existente, printr-un logo reusit.

Cand doresti sa realizezi designul logo-ului este foarte important sa fii atent la ceea ce va transmite el catre ceilalti. Fiecare linie, forma, culoare din logo va transmite un mesaj tuturor celor care il vad. S-a scris mult despre impactul psihologic al culorilor si efectului formelor si imaginii asupra oamenilor. Dar noi va vom prezenta cat de important este ca logo-ul sa insemne ceva.

Un logo cu litere ingrosate, clar, si cu un design simplu afiseaza o atitudine de brand puternic si tind sa spuna: "acestia suntem noi". Logo-urile trebuie sa fie distincte si usor de recunoscut, scrise cu fonturi usor lizibile si nu cu caractere are sunt greu de citit, identificat si retinut. Logo-ul trebuie sa reprezinte personalitatea celui care detine pagina si sa emane calitate la prima vedere. Logo-ul trebuie sa fie unic, si sa fie afisat pe toate materialele promotionale, pentru a se crea astfel o identitate vizuala (logo design).

Probabil cea mai mare greseala pe care un designer o poate face este aceea de a incerca sa insereze elemente simbolistice in logo-ul pe care il creaza, peste masura. Devine o problema cand prea multe elemente sunt inglobate intr-un logo si nici unul dintre ele nu reuseste sa atraga atentia si sa ramana in memoria vizuala a observatorului.

A avea un logo inseamna ca avem un mesaj important de transmis, si de aceea trebuie sa facem cea mai buna alegere ca acest mesaj sa fie unul concis, clar, usor de retinut si transmis mai departe, in beneficiul nostru si al celui care se afiliaza acestui logo.
<< Inapoi

Servicii

Apasa... si trimite

"Timpul inseamna bani" de aceea nu trebuie sa pierdeti timpul si sa va bateti capul cu lucruri care nu fac obiectul profilului dumneavostra de activitate. Pentru acest lucru existam noi. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati cateva taste cu informatii minime despre proiectul web pe care doriti sa-l initiati, sa trimiteti aceaste informatii si noi facem restul.

Incepe ...

Pastreaza Legatura

Copyright @ 2008 - 2019 Fabrica De Softuri

Validare XHTML & CSS