Facut simplu, facut pentru tine

Intretinere Web

Servicu de realizare site web sau software
Oricat de bine este realizat sau promovat online, orice site web are nevoie de continut nou, actualizat cu informatii corecte. Altfel, vizitatorii isi vor pierde rapid interesul si nu vor mai accesa siteul dumneavoastra (direct sau din motoarele de cautare).

Stim cat de pretios este timpul oricarui client, de-aceea pentru ca dumneavoastra sa aveti cat mai mult timp pentru a va concentra pe afacere oferim acest servicu de intretinere website.

Intretinere website implica verificarea linkurilor si celorlalte functii dinamice pe web site-ul dumneavoastra pentru a asigura ca acestea sunt functionale si actualizate. Toate instalarile de scripturi si ridicarea fisierelor prin FTP poate fi gestionata de echipa noastra. Nu este nevoie sa invatati sa programati sau sa verificati daca aveti eroare la conectarea la baza de date. Trimiteti-ne noul continut si noi vom avea grija ca acesta sa ajunga pe web site-ul dumneavoastra si sa fie publicat pe internet.

Ca o concluzie generala, randurile de mai sus inseamna ca puteti sa va continuati in mod normal munca dumneavoastra fara sa va bateti capul cu partile mai dificile ale gestionarii unui web site. Noi vom avea grija ca aceasta sa fie online si sa functioneze, vom adauga noul continut pe care doriti sa-l ridicati si vom face ca cele mai dificile lucruri sa pare cat mai usoare si mai bine gestionate. Web site-ul dumneavoastra va fi intotdeauna actualizat, cu continut proaspat si de aceea nu va trebui sa va faceti griji privind vizitatorii acestuia.

Daca observati totusi ca web site-ul dumneavoastra este cazut, da-ti-ne un telefon in orice moment si va vom ajuta. Aveti, prin intermediul paginiii de contact o serie de numere de telefon ca si posibilitatea de a ne trimite un mail cu problema pe care o aveti.
<< Inapoi

Servicii

Apasa... si trimite

"Timpul inseamna bani" de aceea nu trebuie sa pierdeti timpul si sa va bateti capul cu lucruri care nu fac obiectul profilului dumneavostra de activitate. Pentru acest lucru existam noi. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati cateva taste cu informatii minime despre proiectul web pe care doriti sa-l initiati, sa trimiteti aceaste informatii si noi facem restul.

Incepe ...

Pastreaza Legatura

Copyright @ 2008 - 2019 Fabrica De Softuri

Validare XHTML & CSS