Facut simplu, facut pentru tine

Optimizare SEO

Servicu de realizare site web sau software
Cum se descurca site-ul dvs. in cadrul motoarelor de cautare? Daca veti alege sa va optimizati site-ul pe cuvinte cheie gresite nu veti avea rezultatele asteptate. Aveti nevoie de putin ajutor? Alaturi de echipa noastra veti descoperi pasii care trebuie parcursi pentru a iesi pe primele locuri in cele mai importante motoare de cautare. O buna optimizare a site-ului ii va conduce pe utilizatori acolo unde doresc sa ajunga, insa, pentru a obtine cele mai bune rezultate este nevoie de timp si munca.

Vom realiza o analiza a cuvintelor-cheie din domeniul de activitate. In baza analizei densitatii cuvintelor- cheie in paginile site-ului, se vor alege 10 de cuvinte ce vor fi folosite in procesul de optimizare. Alegerea cuvintelor este cea mai importata etapa a SEO si influenteaza gradul de atingere a obiectivelor de trafic. Vom edita continutul home page-ului inserand cuvintele-cheie alese. Daca va fi cazul, vom trece si la editarea celorlalte pagini ale site-ului.

Pentru o mai buna indexare, codul HTML al paginilor va fi optimizat cu ajutorul unor taguri si linkuri pentru cuvintele-cheie. Vom crea sau edita diferite titluri si metataguri pentru paginile site-ului, inserand totodata si cuvintele-cheie. Vom realiza o analiza a pozitiei initiale pe motoarele de cautare Google/ Yahoo!/ Bing in functie de cuvintele-cheie alese.

Linkurile au un rol esential in indexarea pe motoarele de cautare. Vom indexa site-ul dvs. in site-uri de afaceri, directoare si motoare de cautare romanesti si straine. Vom posta comentarii pe bloguri si forumuri cu tematica similara site-ului dvs, semnand de fiecare data cu linkul catre acesta. Astfel, vom directiona utilizatorii acelor comunitati catre site-ul dvs. Vom posta articole despre activitatea dvs. si implicit despre site in directoare web specializate.
<< Inapoi

Servicii

Apasa... si trimite

"Timpul inseamna bani" de aceea nu trebuie sa pierdeti timpul si sa va bateti capul cu lucruri care nu fac obiectul profilului dumneavostra de activitate. Pentru acest lucru existam noi. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati cateva taste cu informatii minime despre proiectul web pe care doriti sa-l initiati, sa trimiteti aceaste informatii si noi facem restul.

Incepe ...

Pastreaza Legatura

Copyright @ 2008 - 2019 Fabrica De Softuri

Validare XHTML & CSS