Facut simplu, facut pentru tine

Web design si dezvoltare

Servicu de realizare site web sau software

Un site web este printre cele mai puternice unelte de marketing si promovare, care, folosita in mod inteligent cu un design web pe masura, poate aduce un avantaj in fata concurentei.

Un website este imaginea companiei in mediul online, iar design-ul web este primul contact intre firma si potentialul client, de aceea trebuie sa arate profesionalism si in ton cu noile tendinte din domeniu.

Oamenii au tendinta de a judeca profesionalismul si succesul unei companii prin prisma efectului vizual creat la prima accesare a site-ului. Nu conteaza cât de bune sunt produsele sau serviciile oferite de tine, daca site-ul tau pare vechi, neprofesional sau greu de parcurs si inteles, sansele ca vizitatorii sa nu aiba incredere in afacerea ta sunt foarte mari.

Un website profesionist poate transforma un vizitator in client. Vizitatorii unui site dedica doar cateva secunde pentru a determina daca acesta contine informatie utila pentru ei. Este treaba noastra sa prezentam o imagine profesionista pentru afacerea ta, printr-un web design special, deosebit si de a face un potential client sa petreaca mai mult de cateva secunde pe site-ul tau. Facem acest lucru prin creare de site-uri web cu un design si o structura usor de urmarit, scotand in evidenta partile importante ale unei pagini web, directionand vizitatorul catre continutul relevant si prezentand informatiile intr-un format usor de citit.

Am creat solutii web reusite, utilizabile si accesibile pentru un numar mare de clienti. Experienta noastra ne permite sa luam idei dintr-un domeniu si sa le folosim in mod inovator in alte domenii. Frumusetea este diferita pentru fiecare in parte, existand o linie fina intre gusturi bune si rele. Consideram ca exista intotdeauna o solutie care sa arate bine atat pentru vizitator cat si pentru client, iar acesta este scopul nostru pentru fiecare proiect. Fiecare stadiu al muncii noastre este testat de oamenii care il vor folosi. Eficienta metodelor noastre este demonstrata de numarul mare de clienti si referinte.

Fabrica De Softuri va ofera solutii la preturi avantajoase fie ca doriti un simplu site web de prezentare, un blog personal sau un magazin / catalog online pentru prezentarea si vanzarea produselor oferite de dumneavoastra. Nu costa nimic sa ne contactati pentru o oferta de pret.

<< Inapoi

Servicii

Apasa... si trimite

"Timpul inseamna bani" de aceea nu trebuie sa pierdeti timpul si sa va bateti capul cu lucruri care nu fac obiectul profilului dumneavostra de activitate. Pentru acest lucru existam noi. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati cateva taste cu informatii minime despre proiectul web pe care doriti sa-l initiati, sa trimiteti aceaste informatii si noi facem restul.

Incepe ...

Pastreaza Legatura

Copyright @ 2008 - 2019 Fabrica De Softuri

Validare XHTML & CSS