Facut simplu, facut pentru tine

Site-uri web, aplicatii informatice, web design, programare si gazduire By Fabrica De Softuri.

Valorile care ne anima


Simplitate

Tot ce este obisnuit este simplu, dar nu tot ce este simplu este obisnuit. Simplitatea este unul dintre princiipile care stau la baza creari oricarui proiect, fara a elimina sau diminua din functionalitatea pe care trebuie sa o prezinte proiectul.

O prezentare simpla, lizibila, cu accent pe informatie este scopul nostru, deoarece telul final al afacerii oricarui client este de a obtine beneficii. Iar acest aspect nu se poate obtine decat prin eliminarea elementelor care pot distrage atentia unui potential client de mesajul pe care dumneavostra ca si client al nostru vreti sa-l promovati.

Flexibilitate

Firma noastra se adreseaza unei largi categorii de clienti, proveniti din diverse ramuri industriale, putand spune fara greseala ca suntem o firma completa ce ofera servicii complete care in ciuda tineretii ei, cumuleaza o larga experienta in domeniul informatic.

Nu livram produse standard ! Orice aplicatie informatica sau website este adaptata nevoilor si specificului fiecarui client personalizand astfel fiecare interactiune cu dumneavoastra.

Astfel ne mulam dupa limitarile tehnice si necesitatile clientului pentru a atinge scopul final.

Calitate

In firma noastra calitatea programelor informatice si a paginilor web create este privita ca o obligativitate si nu ca un tel ce trebuie sa fie atins.

Fapt ce are ca rezultat satisfacerea necesitatilor clientilor si realizarea unui produs informatic viabil, la un cost de productie optim fata de nivelul de calitate oferit.

Intregul ansamblu al factorilor care determina calitatea serviciilor noastre si a produselor informatice oferite este dat de studierea in permanenta a noilor tehnologii si a noilor tendinte din domeniu.

Apasa... si trimite

"Timpul inseamna bani" de aceea nu trebuie sa pierdeti timpul si sa va bateti capul cu lucruri care nu fac obiectul profilului dumneavostra de activitate. Pentru acest lucru existam noi. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati cateva taste cu informatii minime despre proiectul web pe care doriti sa-l initiati, sa trimiteti aceaste informatii si noi facem restul.

Incepe ...

Pastreaza Legatura

Copyright @ 2008 - 2019 Fabrica De Softuri

Validare XHTML & CSS