Facut simplu, facut pentru tine

Web Hosting

Servicu de realizare site web sau software
Oferim cele mai stabile servicii de gazduire, indiferent daca aveţi un website cu cateva pagini sau unul cu zeci de mii de vizitatori zilnici, intotdeauna avem soluţia de gazduire web ideală. Folosim ultimele tehnologii existente in domeniu pentru a asigura un web hosting Windows dar si Linux.

Abonamentele noastre de gazduire oferă resurse hardware consistente, tehnologii moderne (ASP, ASP.NET, Perl, MySQL, MSSQL, PHP) şi vă garantează o prezenţă online stabilă şi un timp de raspuns mic. Garantăm un uptime de 99,9% pentru toate abonamentele web hosting.

Cu o vasta experienţă in ceea ce priveşte serviciile de gazduire, Fabrica De Softuri reprezintă alegerea cea mai buna pentru situl dvs.

Fabrica De Softuri monitorizează non stop siturile clientilor sai. In cazul problemelor tehnice sau de securitate, tehnicienii Fabrica De Softuri pot interveni imediat anunţand in acelaşi timp şi beneficiarul abonamentului de gazduire web. In plus, conturile de web hosting sunt izolate, eventualele probleme ce apar intr-un cont neputand afecta restul conturilor de pe acelaşi server.

Alegerea abonamentului de web hosting se face ţinand cont de toţi factorii implicaţi in funcţionarea sitului. In general evaluarea se porneşte de la spaţiul de stocare şi traficul de date alocate abonamentului şi se extinde către resursele de calcul utilizate. Dacă nu sunteţi sigur care este abonamentul care se potriveşte sitului dvs. vă rugăm sa ne contactaţi.
<< Inapoi

Servicii

Apasa... si trimite

"Timpul inseamna bani" de aceea nu trebuie sa pierdeti timpul si sa va bateti capul cu lucruri care nu fac obiectul profilului dumneavostra de activitate. Pentru acest lucru existam noi. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati cateva taste cu informatii minime despre proiectul web pe care doriti sa-l initiati, sa trimiteti aceaste informatii si noi facem restul.

Incepe ...

Pastreaza Legatura

Copyright @ 2008 - 2019 Fabrica De Softuri

Validare XHTML & CSS